Geen producten (0)

Druk?????

Druk?????

Druk??????

Tussen alle bezigheden van de laatste dagen, toch nog even een nieuwe blog schrijven. Poeh, waar een mens allemaal al wel niet mee bezig kan zijn. Naast “gewoon” nog werken, surprise maken, verjaardagen vieren…want niet alleen mijn dochter was jarig (ook mijn lieftallige husband en zus waren jarig), boodschappen doen en helaas toch ook nog pogen het huis beetje schoon te houden, ben ik natuurlijk druk bezig met ByNine. De website moest hoognodig aangepast worden, nieuwsbrief maken, party bij Tamara geven, foto’s maken van producten die nog op mijn site moeten en nieuwe sieraden maken. Je zou er bijna moe van worden…

Maar hoe gek het ook klinkt, op de een of andere manier levert het ook weer energie op. Ik word er blij van als ik zie dat wat ik in mijn hoofd heb, in het echt ook leuk is. Dat jullie het ook net zo leuk vinden. Want ja, daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor. Ik kan het wel leuk vinden maar jullie moeten het natuurlijk ook leuk vinden. Anders heeft het weinig zin.

Binnenkort bestaat ByNine al weer 1 jaar. Waar blijft de tijd??? Serieus waar geen idee, de tijd vliegt. Dat weet ik wel. Er volgt natuurlijk een leuke actie om te vieren dat ik 1 jaar besta. Hou mijn facebook en Instagram goed in de gaten.

Maar eerst Weekend….voor iedereen die al Sinterklaas gaat vieren. Heel veel plezier, maak er maar een groot feest van. Ik ga dat in elk geval wel doen. Niet door sinterklaasavond te vieren, daar zijn mijn kids te oud voor. Maar wel met een leuke sinterklaas actie voor jullie. Ik ga wat leuke spullen verloten. Hoe doe je mee? Gewoon door simpel het bericht dat morgen op facebook en/of Instagram (@bynine2017) komt, te lezen en te doen wat daar staat…

 

Liefs Janine/ByNine

 

 

                                                                                    

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.