Geen producten (0)

Er is er (bijna) 1 jarig....

Er is er (bijna) 1 jarig....

Er is er (bijna) 1 jarig……

 

 Hoera, hoera, hoera, dat kun je wel zien… dat is ByNine. Serieus niet te geloven hoe snel een jaar gaat. Ik weet nog goed hoe spannend ik het vond, vorig jaar. Officieel “live” gaan met mijn eigen bedrijfje. En spannend vind ik het nog steeds. Spannend maar bovenal leuk! Leuk is het om wat in mijn hoofd zit….door mijn handen te laten maken. Niet alles is in het echt zo leuk als ik denk maar dat kan ook niet. Een jaar vol met nieuwe dingen, want wat wist ik nu eigenlijk van een website onderhouden, bankzaken, party’s geven bij mensen thuis maar vooral…hoe zou het gaan lopen. Weten mensen me te vinden, worden mijn spullen ook daadwerkelijk gekocht.

 

Natuurlijk wil ik jullie lieve klanten bedanken voor jullie steun, adviezen en vooral voor het kopen van mijn spullen. Want een betere reclame is er niet dan iemand te zien lopen met de armbanden die ik gemaakt hebt.

 

Al met al kan ik zeggen, het was een mooi jaar. Kunnen dingen beter? Jazeker, dat kan altijd. Maar voorop staat toch echt dat ik trots ben, trots op mezelf wat ik allemaal bereikt heb. Trots dat ik veel meer dingen kan dan ik dacht. Trots op ByNine.

 

Als je jarig bent, geef je meestal een feestje en krijg je cadeautjes. Het feest vieren sla ik over en de cadeautjes krijg ik niet maar geef ik weg. Ik ga zondag 9-12-2018 rond de klok van 17.00 een cadeaubon ter waarde van € 10,- voor ByNine verloten. Hoe je hier aan mee kan doen..... Ga naar mijn pagina op Facebook (je vindt me onder bynine2017) like en deel het bericht “er is er (bijna) 1 jarig”….en je doet mee. Wie weet ben je de gelukkige van deze super leuke cadeaubon.

Like je ook mijn pagina op Facebook?? Dank hiervoor.

Liefs Janine, ByNine

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.