Geen producten (0)

Kerst, Oud en Nieuw en leuk nieuws!

Kerst, Oud en Nieuw en leuk nieuws!

Lieve allemaal,

Hier even een kort berichtje van mij. De laatste van 2018. De afgelopen weken ben ik heel druk bezig geweest, heel druk met iets leuk dat wel. Maar eerst natuurlijk, de kerst.

 

Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Heerlijk genoten van familie en vrienden? Ik heb zelf mooie, gezellige dagen gehad. Heerlijk genoten. Nu al weer op naar oud en nieuw. Nog even en dan is het gewoon al weer 2019. Op naar een jaar vol met nieuwe uitdagingen en veel nieuwe sieraden.

Laat ik jullie eindelijk het leuke nieuws vertellen. Ik heb laatst op facebook al eens gezegd dat ik met iets spannend, nieuws bezig was. Nou daar komt die dan…..

Per 3-1-2019 ga ik een plank huren bij de winkel Feel Your Web in Lisse. Een winkel waar je als je een webshop heb, je een plank kan huren om je spullen ten toon te stellen voor de verkoop. Super spannend maar tegelijkertijd ook super leuk! Het heeft me moet ik eerlijk toegeven heel wat uren werk opgeleverd de afgelopen weken. Toch nog even dit afmaken, toch nog even dat doen.

En dan ’s avonds in je bed liggen en denken; o jee, dat moet er ook nog. Een kwestie van goed plannen en overal briefjes van maken wat er nog moet gebeuren. Menig keer gehoord: “Mam; ben je nu nog niet klaar”. Alles voor het goede doel zeg maar. Beloofd dat we als alles klaar is, leuke dingen gaan doen. Op een paar kleine dingen na, is alles nu klaar voor donderdag. Klaar voor een nieuwe start voor ByNine. Ik vind het echt super spannend, wat gaat het doen? Gaat het lopen, gaan mensen mijn producten daar ook leuk vinden en kopen? Ik hoop het maar. De tijd zal het leren, ik kan er nu niets meer aan veranderen. Mocht je in de buurt zijn, ga gerust een keer kijken bij Feel Your Web. Te vinden in Lisse op de Kanaalstraat 72, naast de C&A.

En dan nu, ik sluit mijn computer af voor vandaag. Ga zo heerlijk met mijn gezinnetje even oliebollen kopen, spullen pakken voor een heerlijk oud en nieuw en dan vanmiddag naar mijn familie. Gezellig samen oud en nieuw vieren.

Ik hoop dat jullie allemaal een super mooi en gezellig oud en nieuw gaan hebben. Geniet er van, maak er een avond van om nooit meer te vergeten. Dat ga ik in elk geval doen!

Proost en tot in het nieuwe jaar.

 

Liefs en tot snel,

Janine, ByNine

 

1 Reactie

Maribelle
31 December 2018 om 16:09
1
Ik wens je heel veel succes met de verkoop van je sieraden en voor nu alvast een fijne jaarwisseling. Veel liefs maribelle

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.