Geen producten (0)

Time flies en nieuwe dingen

Time flies en nieuwe dingen

Lieve allemaal,

Ondertussen zijn we al weer een paar weken in het nieuwe jaar, januari is voorbij en februari begonnen. Zoals we allemaal wel weten, de tijd vliegt. Wat zal het nieuwe jaar allemaal gaan brengen? Dat weet niemand natuurlijk. Plannen maken we zelf, de uitwerking heb je helaas niet altijd zelf in de hand.

En plannen, die heb ik zeker gemaakt. Mijn sieraden zijn sinds januari ook te vinden bij Feel Your Web op de Kanaalstraat 72 in Lisse. Super leuk maar ook spannend. Weet men me daar te vinden, hoe zal de verkoop zijn? De tijd zal het leren maar de eerst indruk is goed. Heb je mijn plankje al gezien?

Heb ik dan nog meer plannen? Natuurlijk heb ik die, plannen en ideeën kan je nooit genoeg hebben. Tijd om alles uit te werken heb ik wel eens tekort maar ook daar vind ik wel weer een oplossing voor.

Onder mijn plannen, zoals ik al eerder gezegd heb, het aanpassen van mijn website. Gelukkig ben ik daarbij geholpen. Want al is zo ongeveer mijn lijfspreuk: “dat kan ik zelf wel”….. dit kon ik toch niet helemaal zelf. Ben een heel eind gekomen maar kon de hulp goed gebruiken. Nog een paar dingen veranderen en dan ben ik daar voorlopig weer (even) mee klaar.

 

Tussen mijn andere werkzaamheden, ergens werk ik ook nog gewoon in het ziekenhuis, ben ik ook lekker opzoek naar nieuwe kleurtjes voor kralen en leer. Wat een keuzen is er toch. En het nadeel, of misschien wel voordeel….ik vind alles leuk. Bij elk kleurtje heb ik wel weer een ander idee. Super leuk maar kan natuurlijk niet alles maar bestellen wat ik zie….waar ga ik dat allemaal laten in huis.

Ik heb mezelf toch in kunnen houden maar heb zeker weer een hoop nieuwe, leuke kleurtjes ingekocht. Nu weer mooie sieraden van gaan maken.

                         

Er staan ook weer 2 party’s in het vooruitzicht, super veel zin in!! Het kost best wel wat tijd om alles voor te bereiden maar ik vind het super leuk om te doen. Een gezellige avond of middag met een leuke groep dames waar ik dan gewoon mijn spulletjes mag laten zien. Wat wil je nog meer….ik zou het elke week wel willen doen.

Deel en win acties, ook hier wil ik er meer van gaan doen. Wil er nou niet mee doen aan een acties waar iets leuks te winnen is en dit alleen door een bericht te delen en (als je dat nog niet doet) mijn pagina op Facebook of Instagram te liken. Hou de email maar ook social media in de gaten!

Ontvang je trouwens mijn nieuwsbrief al? Via de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties en nog veel meer leuke dingen. Klik op    en ik voeg je toe aan mijn nieuwsbrief. Als ik je heb toegevoegd aan mijn nieuwsbrief, ontvang je een kortingscode om te besteden bij je eerst bestelling.

Lieve iedereen, ik ga een heerlijk bakkie koffie zetten en dan stort ik me weer op lente en zomerkleurtjes.

Liefs en tot snel,

XXX

Janine, ByNine

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.