Geen producten (0)

Wind en regen zijn soms best handig

Wind en regen zijn soms best handig

Poeh he….dat waren goed gevulde weken. Vol met van alles en nog wat en dan bedenk je ineens…hmmm, volgens mij was mijn laatste blog al weer even geleden.

Tja, het voornemen is er wel om vaker een nieuwsbrief te sturen. Maar het schiet er helaas nog een beetje bij in. Ik zal mijn tijd toch echt wat beter moeten verdelen denk ik. Soms is het dan een geluk bij ongeluk dat het weer slecht is. Vandaag ging al vroeg de wekker maar toen bleek de voetbal niet door te gaan. En dat was een mooi moment om even wat achterstallig werk weg te werken. Administratie is gedaan, nieuwsbrief gemaakt en nieuw blog geschreven.

Ondertussen zijn we denk ik allemaal wel toe aan wat warmer (lees vooral: droger en met minder wind) weer….ik tenminste wel. Toe aan andere kleding, andere kleurtjes en dus ook andere armbanden. De donkere kleurtjes weer opbergen en op naar de leuke lente en zomer kleurtjes. Zie hier onder een voorbeeld van wat lente/zomer tinten.

Maar ik heb natuurlijk niet stil gezeten. In de vrije momenten, ben ik lekker bezig geweest met nieuwe sieraden. Leuke nieuwe armbanden in vrolijke lente kleuren. Kwam tijdens het opruimen dit leer weer tegen en kreeg meteen zin om wat te maken. Dan komt het soms best goed uit, dat het regent dat het giet. Misschien heb je ze al op mijn facebook gezien. Zo niet, dan staan ze hieronder. Ik maak ze in meerdere kleuren, ook nog iets leuks met roze. 

    

Ook deze armband hebben jullie misschien al voorbij zien komen. Serieus het meest tijdrovende en vreselijke werk om te maken maar het eindresultaat maakt wat mij betreft alles weer goed. Ik ben (oké, nu even niet want ik ben aan het typen) mijn kralen aan het bekijken in welke kleuren ik hem nog meer kan maken. Zwart, blauw, paars, groen zijn in elk geval mogelijk. Kan zoals op de foto dubbel maar ook net zo goed als enkele armband gemaakt worden. Ik maak de sluiting van de armband zo dat hij op twee standen te dragen is.

 

 

 

Ik heb even terug een geslaagde deel en win actie gedaan via facebook. Deze actie heeft een hoop nieuwe volgers op geleverd, daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Want hoe meer mensen mij weten te vinden, hoe beter. En een hele blije winnaar…die zelf al een bestelling gedaan heeft na het winnen van de armband. Ik ben er nog niet helemaal uit welke armband ik de volgende actie ga verloten…..nog even over nadenken. Hou mijn facebook in de gaten zou ik zeggen.

Liefs Janine, ByNine

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.